Træning

Vi træner i "LADEN", der ligger på Mariehøj 204 i Nivå.

Børn (op til 12 år) - begyndere |  Mandag og onsdag: 17.00-18.00
Juniorer & Voksne (fra 13 år)  |  Mandag og onsdag: 18.15-19.45

Indmeldelse

Vi optager elever fra 7 år - efter særlig aftale med instruktøren optages elever ned til 6 år. Indmeldelsesblanket kan hentes [her]. Blanketten skal afleveres personligt til instruktøren.

Kontingent

Indmeldelse:  150 kr.
Børn (op til 12 år):  500 kr. pr. ½ år *
Juniorer (13-17 år):  625 kr pr. ½ år *
Voksne (fra 18 år):  750 kr. pr. ½ år *
*Kontingentet betales for et halvt år ad gangen, og opkræves via Betalingsservice. Hvis du ikke er allerede er tilmeldt BS, skal du kun indbetale kontingent via det indbetalingskort, som så udsendes af NKS. 1. januar betales for 1. halvår og 1. juli betales for 2. halvår.

For at tilmelde dig Betalingsservice skal du bruge PBS nr.: 08503745, Deb. grp. nr.: 00001 og dit NKS medlemsnummer. Du kan tilmelde dig gennem din bank/netbank eller med dit NemID [her].

Bemærk at deltagelse i graduering/test kun opkræves via Betalingsservice. Derfor er det et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice før, at du kan gå til test.

Gratis prøvetime

Vi optager løbende nye medlemmer, så kig forbi og få en gratis prøvetime. Husk at medbringe fornuftigt træningstøj; det bedste er lange træningsbukser og en t-shirt.

Der må ikke bæres ur eller smykker. 'Nye' øreringe/stikker, der ikke kan tages ud, skal være dækket med sportstape. Hverken hoved eller hals må være tildækket. Der må ikke bruges hårspænder med skarpe kanter. Negle skal være kortklippede.